top of page

Životinje

Leo je Katarinu prvi put video u Sremskim Karlovcima, i od tada je ne napusta. Prvi pas koji je dosao kod nas, zlatni retriver opsednut lopticama.​ 

Malena je beli vojvodjanski pulin ili neki mesanac jako blizak ovoj sorti. Demijan je dugo zeleo da ima belog psa, a Malena ga je sacekala skroz pokisla ispred kapije kad se vratio sa posla. 

Peg(l)ica je nekim spletom okolnosti zavrsila na autoputu. U ogradjenom prostoru u kom se nasla sa zlatnim retriverom Medom. Bili su preplaseni i njihovo spasavanje ukljucuje ludu devojku koja seta auto putem, policiju i cini pricu za sebe. Meda je bio u mnogo boljem stanju, naucen na komade, pametan i udomili su ga predivni ljudi u Bukovcu. Pegica je ostala kod nas, bila je kost i koza, preprasena i u strahu od svakog trzaja. Vec nakon par meseci postala je misicav elegantan pas kome nikad nije dosta ljudske paznje.

Kiflica je najmladji i najnoviji clan nase porodice. Lezala je na putu i znamo da smo preterali, ali nije bilo sanse da je tamo ostavimo. Jedina je kao stene dosla kod nas i brzo se uklopila u drustvo.

Par dana nakon sto je Malena dosla kod nas smo shvatili da je imala drugaricu koja ju je stalno cekala ispred kuce. Maca je tako zavrsila kod nas, mesanac je terijera i pravo je salonsko kuce koje za spavanje ne prihvata nista do udobnog jastuka. Dan danas pati za skolskim odmorima i decijim uzinama pa uvek laje na njih kada idu u skolu.

Dzini je Kragujevcanka i apsolutni boss svih nasih zivotinja. Kao jako mala je dosla kod nas, i ceo svoj zivot provela sa psima. Voli da se igra sa svima, a posebno da ih jase. Hobi joj je da rusi case i tegle.

bottom of page